Dødens codex Hør utdrag

Dødens codex

Dødens codex

Forfatter:
Gert Nygårdshaug
Lydbok
E-bok

Gert Nygårdshaugs mat- og vinelskende helt, Fredric Drum, befinner seg denne gang i Italia. På oppdrag fra Romauniversitetet skal han tyde en gammel, gresk tekst. Men plutselig er han viklet inn i et drama på liv og død, der ingrediensene er antikk filosofi, svart middelalder og en kynisk, usynlig morder som etterlater seg sine ofre uten tegn på ytre vold. En typisk Nygårdshaug-roman, fortettet med mystikk, eksotisk viten og spenning fra første til siste side. Dette er bok 3 i Drum-serien. Bøkene kan leses uavhengig av rekkefølge.

Språk:
Norsk
Kategori:
Krim

Produktdetaljer lydbok:

Forlag:
Cappelen Damm
Utgitt:
2012-03-01
Spilletid:
7T 15M
ISBN:
9788202313388

Produktdetaljer e-bok:

Forlag:
Cappelen Damm
Utgitt:
2011-06-30
ISBN:
9788202367015

Populære bøker

Hitta storyn som passar just dig

Henrik Karlsson

"Har precis startat en provperiod hos Storytel och det är det bästa jag någonsin gjort. Att lyssna ger mig full koncentration på boken samtidigt som jag kan pyssla med annat."

Birgitta Johansson

"Det bästa som har hänt mig på länge. Dessutom lyssnar jag på böcker som jag nog aldrig hade kommit mig för att läsa annars. Jag lyssnar i bilen, på promenaden eller när jag städar."

Birgitta Lindh

"Jag och min man delar familjeabonnemanget och har haft Storytel i 5-6 år. Vi är så nöjda med både appen och Readern. Här finns ett stort bokutbud som passar oss båda!"