En jente å avvise Hør utdrag

En jente å avvise

En jente å avvise

Forfatter:
Måns Gahrton
Lydbok

Aldri mer jenter - eller? Eva & Adam har kysset hverandre! Bare i en lek - men det føltes som om det var på ekte. Det syntes i alle fall Adam. Men det virker som om Eva har viktigere ting fore. Sebbe i klassen vil jo at Annika og hun skal opptre sammen med ham på klassemiddagen! Da får Adam en melding fra det gamle friidrettslaget sitt - de vil at han skal konkurrere sammen med dem. Vrient, for hun er jo på laget - Molly, jenta Adam har dummet seg ut for. Som fortsetter å ringe, til tross for at Adam avviser henne. For det er jo Eva som gjelder nå, eller? EN JENTE Å AVVISE er andre bok i den nye serien om Eva & Adam.

Språk:
Norsk
Kategori:
Barn
Originaltittel:
En tjej att klicka bort
Oversetter:
Hilde Lyng

Produktdetaljer lydbok:

Forlag:
Cappelen Damm
Utgitt:
2018-10-08
Spilletid:
1T 38M
ISBN:
9788202590734

Populære bøker

Hitta storyn som passar just dig

Henrik Karlsson

"Har precis startat en provperiod hos Storytel och det är det bästa jag någonsin gjort. Att lyssna ger mig full koncentration på boken samtidigt som jag kan pyssla med annat."

Birgitta Johansson

"Det bästa som har hänt mig på länge. Dessutom lyssnar jag på böcker som jag nog aldrig hade kommit mig för att läsa annars. Jag lyssnar i bilen, på promenaden eller när jag städar."

Birgitta Lindh

"Jag och min man delar familjeabonnemanget och har haft Storytel i 5-6 år. Vi är så nöjda med både appen och Readern. Här finns ett stort bokutbud som passar oss båda!"