Farlig formue Hør utdrag

Farlig formue

Farlig formue

Forfatter:
Ken Follett
Innleser:
Bernhard Ramstad
Lydbok

En junidag i 1866 drukner en gutt i et tjern ved en bedre engelsk kostskole. Omstendighetene omkring hendelsen er uklare. Dreier det seg om en ulykke, eller om mord? Farlig formue er et fullblods viktoriansk spenningsdrama, der kjeltringene går over lik og skyver skylden over på de rettskafne. Der både kvinner og menn herjes av lidenskaper og ærbarhetskvaler, skjønt ikke alltid i takt med hverandre. Der tilværelsens slitere svinger seg opp, og de priviligerte styrtes fra store høyder.

Språk:
Norsk
Kategori:
Spenning
Originaltittel:
A Dangerous Fortune
Oversetter:
Dag Heyerdahl Larsen

Produktdetaljer lydbok:

Forlag:
Cappelen Damm
Utgitt:
2019-12-13
Spilletid:
18T 40M
ISBN:
9788202610166

Populære bøker

Hitta storyn som passar just dig

Henrik Karlsson

"Har precis startat en provperiod hos Storytel och det är det bästa jag någonsin gjort. Att lyssna ger mig full koncentration på boken samtidigt som jag kan pyssla med annat."

Birgitta Johansson

"Det bästa som har hänt mig på länge. Dessutom lyssnar jag på böcker som jag nog aldrig hade kommit mig för att läsa annars. Jag lyssnar i bilen, på promenaden eller när jag städar."

Birgitta Lindh

"Jag och min man delar familjeabonnemanget och har haft Storytel i 5-6 år. Vi är så nöjda med både appen och Readern. Här finns ett stort bokutbud som passar oss båda!"