Fritt fall Hør utdrag

Fritt fall

Fritt fall

Forfatter:
Lisa Gardner
Innleser:
Nina Woxholtt
Lydbok

Hvem er egentlig Nicky Frank? Og hva skjedde den natten bilen hennes for utfor veien? Var det en tilfeldig ulykke? Bortsett fra ektemannen har kvinnen ingen familie eller nære venner. Jo mer etterforsker Wyatt graver i saken, desto mer bekymret blir han. Kvinnen hevder nemlig at det satt et lite barn i bilen hennes, men det finnes ingen spor etter pikebarnet. I tillegg avsløres det at Nicky har vært utsatt for flere ulykker de siste månedene. Faktisk kan det virke som om noen ønsker henne død.

Språk:
Norsk
Kategori:
Krim
Originaltittel:
Crash and Burn
Oversetter:
Linda Marie Vikaune

Produktdetaljer lydbok:

Forlag:
Cappelen Damm
Utgitt:
2016-07-10
Spilletid:
13T 4M
ISBN:
9788202498634

  Populære bøker

  Hitta storyn som passar just dig

  Henrik Karlsson

  "Har precis startat en provperiod hos Storytel och det är det bästa jag någonsin gjort. Att lyssna ger mig full koncentration på boken samtidigt som jag kan pyssla med annat."

  Birgitta Johansson

  "Det bästa som har hänt mig på länge. Dessutom lyssnar jag på böcker som jag nog aldrig hade kommit mig för att läsa annars. Jag lyssnar i bilen, på promenaden eller när jag städar."

  Birgitta Lindh

  "Jag och min man delar familjeabonnemanget och har haft Storytel i 5-6 år. Vi är så nöjda med både appen och Readern. Här finns ett stort bokutbud som passar oss båda!"