Hemmeligheten Hør utdrag

Hemmeligheten

Hemmeligheten

Forfatter:
Kathryn Hughes
Lydbok

Mary har holdt på en hemmelighet i førti år. Som ung tok hun et skjebnessvangert valg som endret hennes - og datterens - liv for alltid. Marys datter Beth hadde en trygg og lykkelig barndom, med en mor som overøste henne med kjærlighet. Men nå har Beths lille sønn fått en livstruende sykdom. Beth leter desperat etter slektninger som kan redde sønnens liv, men Mary er død, og Beth har aldri fått vite noe om faren sin. Blant morens eiendeler finner hun et gammelt fotografi og et avisutklipp som omtaler en bussulykke, og hun skjønner at for å redde sønnens liv, må hun gå tilbake og lete der alt sammen startet.

Språk:
Norsk
Originaltittel:
The Secret
Oversetter:
Anita Garmannslund

Produktdetaljer lydbok:

Forlag:
Cappelen Damm
Utgitt:
2018-12-28
Spilletid:
10T 18M
ISBN:
9788202570699

Populære bøker

Hitta storyn som passar just dig

Henrik Karlsson

"Har precis startat en provperiod hos Storytel och det är det bästa jag någonsin gjort. Att lyssna ger mig full koncentration på boken samtidigt som jag kan pyssla med annat."

Birgitta Johansson

"Det bästa som har hänt mig på länge. Dessutom lyssnar jag på böcker som jag nog aldrig hade kommit mig för att läsa annars. Jag lyssnar i bilen, på promenaden eller när jag städar."

Birgitta Lindh

"Jag och min man delar familjeabonnemanget och har haft Storytel i 5-6 år. Vi är så nöjda med både appen och Readern. Här finns ett stort bokutbud som passar oss båda!"