Honningkrukken Hør utdrag

Honningkrukken

Honningkrukken

Forfatter:
Gert Nygårdshaug
Lydbok
E-bok

Fredric Drum befinner seg i et av Frankrikes mest tradisjonsrike vindistrikter, St. Emilion, for å kjøpe opp vin til den lille Oslo-restauranten han er medeier i. Uforvarende vikles han gradvis inn i et forsvinningsmysterium – syv mennesker fra byen er blitt borte, antagelig drept, i løpet av de siste månedene. Og mye tyder på at Fredric skal bli det åttende offer… Honningkrukken er den første boken i krimserien om gastronomen og hobbyarkeologen Fredric Drum og kriminaletterforsker Skarphedin Olsen. Bøkene kan leses uavhengig av rekkefølge.

Språk:
Norsk
Kategori:
Krim

Produktdetaljer lydbok:

Forlag:
Cappelen Damm
Utgitt:
2008-10-01
Spilletid:
7T
ISBN:
9788202296711

Produktdetaljer e-bok:

Forlag:
Cappelen Damm
Utgitt:
2011-09-01
ISBN:
9788202366995

Populære bøker

Hitta storyn som passar just dig

Henrik Karlsson

"Har precis startat en provperiod hos Storytel och det är det bästa jag någonsin gjort. Att lyssna ger mig full koncentration på boken samtidigt som jag kan pyssla med annat."

Birgitta Johansson

"Det bästa som har hänt mig på länge. Dessutom lyssnar jag på böcker som jag nog aldrig hade kommit mig för att läsa annars. Jag lyssnar i bilen, på promenaden eller när jag städar."

Birgitta Lindh

"Jag och min man delar familjeabonnemanget och har haft Storytel i 5-6 år. Vi är så nöjda med både appen och Readern. Här finns ett stort bokutbud som passar oss båda!"