I dødelig selskap Hør utdrag

I dødelig selskap

I dødelig selskap

Forfatter:
Jenny Micko
Innleser:
Silje Breivik
Lydbok

Lydia og Flora reiser til Bergen. Der får Lydia vite om hemmeligheten som moren har holdt skjult i alle år, og hun møter en meget sjarmerende herremann. Da de er tilbake i Rosendal, har Vilhelm Ask blitt forgiftet på nytt, og Sjur sitter i arresten, mistenkt for misgjerningen. Lydia søker trøst i skogen og hos dyrevennene sine – og finner en ukjent hjelper. Hun vet at det bare er hun som kan løse gåten med alle grusomhetene i bygda, men hun aner ikke hva det vil koste henne og dem hun er glad i. Siste bok i trilogien Lydias løfte.

Språk:
Norsk

Produktdetaljer lydbok:

Forlag:
Cappelen Damm
Utgitt:
2021-06-23
Spilletid:
8T 13M
ISBN:
9788202649296

Populære bøker

Hitta storyn som passar just dig

Henrik Karlsson

"Har precis startat en provperiod hos Storytel och det är det bästa jag någonsin gjort. Att lyssna ger mig full koncentration på boken samtidigt som jag kan pyssla med annat."

Birgitta Johansson

"Det bästa som har hänt mig på länge. Dessutom lyssnar jag på böcker som jag nog aldrig hade kommit mig för att läsa annars. Jag lyssnar i bilen, på promenaden eller när jag städar."

Birgitta Lindh

"Jag och min man delar familjeabonnemanget och har haft Storytel i 5-6 år. Vi är så nöjda med både appen och Readern. Här finns ett stort bokutbud som passar oss båda!"