6403 Anmeldelser
3.87
Serie
Del 1 av 3
Språk
Svensk
Kategori
Spenning
Spilletid
8T 30M

Jakten

Forfatter: Leffe Grimwalker Innleser: Gunilla Leining Lydbok og E-bok

Mitt namn är Victoria Bonde och jag är polis. Hur bra får andra avgöra, men jag kör mitt race och tar fallen ingen annan vill ha. Som nu. En okänd grupp har kidnappat unga, släppt ut dem i terrängen och sedan jagat och skjutit ihjäl dem. Massmord alltså. Men de gjorde ett stort misstag. Ett av offren var brorson till min chef.

Han vet att jag inte kommer att ge mig förrän jag tagit fast mördarna. Sant. Men ju närmare sanningen jag kommer, desto tydligare blir det att jag rört om i något betydligt farligare än jag kunnat ana. Och allt kommer obehagligt nära mig själv.

Victoria Bonde är huvudperson i Leffe Grimwalkers thrillerserie med samma namn. Leffe Grimwalker har tidigare skrivit bland annat succéserien Tick Tack, och tillsammans med Dan Buthler serien om Alex Storm.

Serien om Victoria Bonde är en fristående fortsättning på Tick Tack-trilogin.

LYSSNARRECENSIONER
***** Wow! Vilken bok! Otäck och grymt bra. Leffe Grimwalker har gjort det igen. Han intar en tätplats i den här genren. Och hans böcker är beroendeframkallande. Han är banne mig “The King of thrillers”.
***** Jävlar vad bra! Släng alla låtsasförfattare på skroten! Leffe Grimwalker välter världen än en gång! BOOM!

© 2020 Storytel Original (Lydbok) ISBN: 9789180241878 © 2020 Storytel Original (E-bok) ISBN: 9789180241885 Originaltittel: Victoria Bonde - Jakten

Oppdag mer av