Jenta i veggen Hør utdrag

Jenta i veggen

Jenta i veggen

Forfatter:
Lena Lindahl
Lydbok
E-bok

Ei norsk, jødisk jente, Betzy Rosenberg, greide å gjemme seg for de tyske og norske nazistene i Trondheim fra høsten 1942, da deportasjonene startet, og helt til krigen tok slutt i maidagene 1945. Hun overlevde rett foran nesa på fienden, takket være et medmenneske som risikerte livet ved å skjule henne. I nabohytten holdt nazistene fester, og selv Henry Rinnan, leder for den beryktede Rinnan-banden kunne dukke opp uventet. En ungdomstid mistet og resten av familien ble deportert til konsentrasjonsleiren Auschwitz. Jenta i veggen er Betzys fortelling.

Språk:
Norsk
Kategori:
Ungdom

Produktdetaljer lydbok:

Forlag:
Cappelen Damm
Utgitt:
2019-07-07
Spilletid:
6T 26M
ISBN:
9788202609108

Produktdetaljer e-bok:

Forlag:
Cappelen Damm
Utgitt:
2019-07-07
ISBN:
9788202585860

Populære bøker

Hitta storyn som passar just dig

Henrik Karlsson

"Har precis startat en provperiod hos Storytel och det är det bästa jag någonsin gjort. Att lyssna ger mig full koncentration på boken samtidigt som jag kan pyssla med annat."

Birgitta Johansson

"Det bästa som har hänt mig på länge. Dessutom lyssnar jag på böcker som jag nog aldrig hade kommit mig för att läsa annars. Jag lyssnar i bilen, på promenaden eller när jag städar."

Birgitta Lindh

"Jag och min man delar familjeabonnemanget och har haft Storytel i 5-6 år. Vi är så nöjda med både appen och Readern. Här finns ett stort bokutbud som passar oss båda!"