Jernvognen Hør utdrag

Jernvognen

Jernvognen

Forfatter:
Stein Riverton
Innleser:
Nils Nordberg
Lydbok

Jernvognen fra 1909 står i dag igjen som Rivertons aller mest kjente kriminalroman. I følge sagnet varsler lyden av jernvognen at noen skal dø. Idyllen ved et lite sommerpensjonat på Hvaler vender brått da en mann blir funnet, med hodet knust. Dette er en sak for den berømte detektiv Krag. Jernvognen ble en av de største suksessene i kriminalsjangeren her til lands, og ble oversatt til 17 språk. Noen særs elegante fortellertekniske grep gir en vri og et utfall som selveste Agatha Christie senere forsøkte seg på, uten å lykkes i samme grad.

Språk:
Norsk
Kategori:
Krim

Produktdetaljer lydbok:

Forlag:
Cappelen Damm
Utgitt:
2020-08-10
Spilletid:
5T 8M
ISBN:
9788202608408

Populære bøker

Hitta storyn som passar just dig

Henrik Karlsson

"Har precis startat en provperiod hos Storytel och det är det bästa jag någonsin gjort. Att lyssna ger mig full koncentration på boken samtidigt som jag kan pyssla med annat."

Birgitta Johansson

"Det bästa som har hänt mig på länge. Dessutom lyssnar jag på böcker som jag nog aldrig hade kommit mig för att läsa annars. Jag lyssnar i bilen, på promenaden eller när jag städar."

Birgitta Lindh

"Jag och min man delar familjeabonnemanget och har haft Storytel i 5-6 år. Vi är så nöjda med både appen och Readern. Här finns ett stort bokutbud som passar oss båda!"