Knutsen & Ludvigsen og Det store dyret Hør utdrag

Knutsen & Ludvigsen og Det store dyret

Knutsen & Ludvigsen og Det store dyret

Forfatter:
Øystein Dolmen
Innleser:
Ivar Nergaard
Lydbok

Det hjelper ikke med en grevling i taket når myndighetene bestemmer at Knutsen og Ludvigsen blir utvist fra tunellen! Hva kan de gjøre? De to karene bestemmer seg for å lete etter bestefar Knutsen. Kanskje kan han redde situasjonen? Ferden blir lengre enn de har trodd, helt til himmelen må de for å finne den gamle skipskapteinen. Mange farer truer underveis, men Knutsen og Ludvigsen blir til sin overraskelse reddet av Det Store Dyret og lærer at både verden - og dyr og mennesker - ikke alltid er som de tror.

Språk:
Norsk
Kategori:
Barn

Produktdetaljer lydbok:

Forlag:
Cappelen Damm
Utgitt:
2021-09-23
Spilletid:
1T 5M
ISBN:
9788202691462

Populære bøker

Hitta storyn som passar just dig

Henrik Karlsson

"Har precis startat en provperiod hos Storytel och det är det bästa jag någonsin gjort. Att lyssna ger mig full koncentration på boken samtidigt som jag kan pyssla med annat."

Birgitta Johansson

"Det bästa som har hänt mig på länge. Dessutom lyssnar jag på böcker som jag nog aldrig hade kommit mig för att läsa annars. Jag lyssnar i bilen, på promenaden eller när jag städar."

Birgitta Lindh

"Jag och min man delar familjeabonnemanget och har haft Storytel i 5-6 år. Vi är så nöjda med både appen och Readern. Här finns ett stort bokutbud som passar oss båda!"