Kokosbananas og frokostmonsteret Hør utdrag

Kokosbananas og frokostmonsteret

Kokosbananas og frokostmonsteret

Lydbok

Kokosbanans liker ikke å spise frokost. Men når Pappa Kokos truer med å ta vekk barne-TV på morgenen, så finner Kokosbananas opp en stol som spiser alt for ham - og som grynter. Kokosbananas er en liten oppfinner som bor i den koselige bygden Nøttvik med familien sin Mamma Banana, Pappa Kokos og lillesøsteren Baby Koko. De helsprø oppfinnelsene til Kokosbananas får ham alltid opp i rare situasjoner og artige møter med fruktene, nøttene og dyrene i Nøttvik. Produsert av Rubicon TV AS.

Språk:
Norsk
Kategori:
Barn

Produktdetaljer lydbok:

Forlag:
Cappelen Damm
Utgitt:
2019-03-24
Spilletid:
11M
ISBN:
9788202588847

Populære bøker

Hitta storyn som passar just dig

Henrik Karlsson

"Har precis startat en provperiod hos Storytel och det är det bästa jag någonsin gjort. Att lyssna ger mig full koncentration på boken samtidigt som jag kan pyssla med annat."

Birgitta Johansson

"Det bästa som har hänt mig på länge. Dessutom lyssnar jag på böcker som jag nog aldrig hade kommit mig för att läsa annars. Jag lyssnar i bilen, på promenaden eller när jag städar."

Birgitta Lindh

"Jag och min man delar familjeabonnemanget och har haft Storytel i 5-6 år. Vi är så nöjda med både appen och Readern. Här finns ett stort bokutbud som passar oss båda!"