LasseMaja - Detektivmysteriet Hør utdrag

LasseMaja - Detektivmysteriet

LasseMaja - Detektivmysteriet

Forfatter:
Martin Widmark
Lydbok

Lasse og Maja har løst mange mysterier i Valleby. I denne boka får de for første gang en utfordrer ... Etter at et verdifullt maleri blir stjelt fra Valleby museum, dukker plutselig stjernedetektiven Torkel Naut opp. Han løser saken i ekspressfart og imponerer alle, bortsett fra Lasse og Maja. Er de bare misunnelige, eller er det noe mystisk med denne stjernedetektiven? Dette er den 29. boka i den populære serien om LasseMajas Detektivbyrå, som vanlig er den underfundig, spennende og morsom. Mysterier som er lettleste, men ikke lettløste!

Språk:
Norsk
Kategori:
Barn
Originaltittel:
Detektivmysteriet
Oversetter:
Nina Aspen

Produktdetaljer lydbok:

Forlag:
Cappelen Damm
Utgitt:
2021-07-18
Spilletid:
44M
ISBN:
9788202704162

Populære bøker

Hitta storyn som passar just dig

Henrik Karlsson

"Har precis startat en provperiod hos Storytel och det är det bästa jag någonsin gjort. Att lyssna ger mig full koncentration på boken samtidigt som jag kan pyssla med annat."

Birgitta Johansson

"Det bästa som har hänt mig på länge. Dessutom lyssnar jag på böcker som jag nog aldrig hade kommit mig för att läsa annars. Jag lyssnar i bilen, på promenaden eller när jag städar."

Birgitta Lindh

"Jag och min man delar familjeabonnemanget och har haft Storytel i 5-6 år. Vi är så nöjda med både appen och Readern. Här finns ett stort bokutbud som passar oss båda!"