Lille Frøken Detektiv - Det forsvunne halskjedet Hør utdrag

Lille Frøken Detektiv - Det forsvunne halskjedet

Lille Frøken Detektiv - Det forsvunne halskjedet

Forfatter:
Carolyn Keene
Lydbok

Bess og George er uvenner. Mens George skulle passe på halskjedet som Bess fikk til fødselsdagen sin, har det forsvunnet. Bess er fortvilet og sint. Kan noen ha stjålet smykket? Hvordan kunne George være så slumsete at hun slapp det av syne? Hvem som helst kan ha tatt kjedet, og selv Nancy er bekymret for om saken noen gang vil bli oppklart. At vennene hennes ikke vil snakke med hverandre gjør det ikke enklere. Men lille frøken Detektiv gir seg ikke før smykket er funnet!

Språk:
Norsk
Kategori:
Barn
Originaltittel:
The Lost Locket
Oversetter:
Hege Løvstad

Produktdetaljer lydbok:

Forlag:
Cappelen Damm
Utgitt:
2019-01-20
Spilletid:
1T 4M
ISBN:
9788202571191

Populære bøker

Hitta storyn som passar just dig

Henrik Karlsson

"Har precis startat en provperiod hos Storytel och det är det bästa jag någonsin gjort. Att lyssna ger mig full koncentration på boken samtidigt som jag kan pyssla med annat."

Birgitta Johansson

"Det bästa som har hänt mig på länge. Dessutom lyssnar jag på böcker som jag nog aldrig hade kommit mig för att läsa annars. Jag lyssnar i bilen, på promenaden eller när jag städar."

Birgitta Lindh

"Jag och min man delar familjeabonnemanget och har haft Storytel i 5-6 år. Vi är så nöjda med både appen och Readern. Här finns ett stort bokutbud som passar oss båda!"