Marikken og Junibakkens Pims Hør utdrag

Marikken og Junibakkens Pims

Marikken og Junibakkens Pims

Forfatter:
Astrid Lindgren
Lydbok

Junibakkens Pims, det er Lisabet, det. I alle fall er det dette gamle Nilsson kaller henne. Lisabet følger storesøsteren sin i vått og tørt, uansett hvilke eventyrligheter Marikken finner på. Og der Marikken er, skjer det alltid noe spennende. En dag balanserer hun på skoletaket. Så vinner hun i pengelotteriet. Og hva hun bruker pengene til, kan du høre om i denne lydboka. Innhold: 1. Intro 2. Marikken kjenner at det er liv i seg 3. Fattigdommens hjelpeløshet hva er det 4. Fødelsdagen til mor 5. Mia 6. Sommerdag md lus 7. Livet på landet er ikke så farlig som mor tror 8. Alva på ball 9. Min sønn flygerbaronen 10. Marikken og Lisabet får en salighetsting 11. Se hvor herlig maisol smiler

Språk:
Norsk
Kategori:
Barn
Originaltittel:
Madicken och Junibackens Pims
Oversetter:
Jo Giæver Tenfjord

Produktdetaljer lydbok:

Forlag:
Gammafon
Utgitt:
2006-05-15
Spilletid:
5T 6M
ISBN:
9788282182102

Populære bøker

Hitta storyn som passar just dig

Henrik Karlsson

"Har precis startat en provperiod hos Storytel och det är det bästa jag någonsin gjort. Att lyssna ger mig full koncentration på boken samtidigt som jag kan pyssla med annat."

Birgitta Johansson

"Det bästa som har hänt mig på länge. Dessutom lyssnar jag på böcker som jag nog aldrig hade kommit mig för att läsa annars. Jag lyssnar i bilen, på promenaden eller när jag städar."

Birgitta Lindh

"Jag och min man delar familjeabonnemanget och har haft Storytel i 5-6 år. Vi är så nöjda med både appen och Readern. Här finns ett stort bokutbud som passar oss båda!"