Morder-Anders og hans venner (samt en og annen uvenn) Hør utdrag

Morder-Anders og hans venner (samt en og annen uvenn)

Morder-Anders og hans venner (samt en og annen uvenn)

Forfatter:
Jonas Jonasson
Innleser:
Håvard Bakke
Lydbok

Når en kriminell kløne blir religiøs. Morder-Anders har akkurat sluppet ut fra fengsel og frilanser som torpedo, et yrke han mestrer så som så siden han drikker litt for mye og ikke alltid oppfyller arbeidsgiverens krav. Tilfeldighetene vil ha det til at Morder-Anders møter en ikketroende prest som nettopp har fått sparken, samt en hjerteløs resepsjonist fra en styrtrik familie som har mistet hele formuen på dårlige forretninger. Sammen slutter de seg til en forretningside basert på Morder-Anders' kunnskap om gangsterbransjen. Det begynner lovende. Helt til Morder-Anders av nysgjerrighet vil høre om Gud, og, i et forsøk på å prate med Jesus, faktisk får kontakt. Virksomheten står i fare da den i utgangspunktet eneste kriminelle av dem blir religiøs.

Språk:
Norsk
Kategori:
Romaner
Originaltittel:
Mördar-Anders och hans vänner (samt en och annan ovän)
Oversetter:
Elisabeth Bjørnson

Produktdetaljer lydbok:

Forlag:
Vigmostad & Bjørke
Utgitt:
2016-12-27
Spilletid:
8T 7M
ISBN:
9788241912344

Populære bøker

Hitta storyn som passar just dig

Henrik Karlsson

"Har precis startat en provperiod hos Storytel och det är det bästa jag någonsin gjort. Att lyssna ger mig full koncentration på boken samtidigt som jag kan pyssla med annat."

Birgitta Johansson

"Det bästa som har hänt mig på länge. Dessutom lyssnar jag på böcker som jag nog aldrig hade kommit mig för att läsa annars. Jag lyssnar i bilen, på promenaden eller när jag städar."

Birgitta Lindh

"Jag och min man delar familjeabonnemanget och har haft Storytel i 5-6 år. Vi är så nöjda med både appen och Readern. Här finns ett stort bokutbud som passar oss båda!"