Mormor danset i regnet Hør utdrag

Mormor danset i regnet

Mormor danset i regnet

Forfatter:
Trude Teige
Lydbok

«Mormor danset i regnet» er en roman om tre generasjoner kvinner og en familiehemmelighet. På jakt etter mormorens hemmelighet reiser Juni til Demmin, en liten by i det som ble den russiske sonen da Tyskland kapitulerte i 1945. Konfrontert med en brutal og ukjent krigshistorie, er hun plutselig usikker på om hun er villig til å betale prisen for å få vite hvem hun er. Trude Teige har blitt inspirert av en ukjent krigshistorie, og skapt en fengende historisk roman som viser en ny side ved hennes forfatterskap.

Språk:
Norsk
Kategori:
Romaner

Produktdetaljer lydbok:

Forlag:
H. Aschehoug & Co
Utgitt:
2021-05-03
Spilletid:
7T 18M
ISBN:
9788242162380

Populære bøker

Hitta storyn som passar just dig

Henrik Karlsson

"Har precis startat en provperiod hos Storytel och det är det bästa jag någonsin gjort. Att lyssna ger mig full koncentration på boken samtidigt som jag kan pyssla med annat."

Birgitta Johansson

"Det bästa som har hänt mig på länge. Dessutom lyssnar jag på böcker som jag nog aldrig hade kommit mig för att läsa annars. Jag lyssnar i bilen, på promenaden eller när jag städar."

Birgitta Lindh

"Jag och min man delar familjeabonnemanget och har haft Storytel i 5-6 år. Vi är så nöjda med både appen och Readern. Här finns ett stort bokutbud som passar oss båda!"