Mummitrollet og den usynlige gjesten Hør utdrag

Mummitrollet og den usynlige gjesten

Mummitrollet og den usynlige gjesten

Lydbok

En mørk høstkveld banker det på døren til Mummihuset. I regnet utenfor står det en merkelig gjest - et usynlig barn. Hun heter Ninni, og hun er blitt skremt av den som skulle passe på henne. Hvordan får man et barn til å bli synlig igjen? Dette funderer alle i Mummifamilien på. De prøver med vennlighet, en ny kjole og en gammel huskur. De prøver å fortelle morsomme historier, og å vente. Hvordan det går, får du vite i denne fortellingen. Tove Janssons elskede novelle Det usynlige barnet er gjenfortalt av forfatteren Cecilia Davidsson.

Språk:
Norsk
Kategori:
Barn
Originaltittel:
Mumintrollen och den osynliga gästen
Oversetter:
Heidi Sævareid

Produktdetaljer lydbok:

Forlag:
Vigmostad & Bjørke
Utgitt:
2021-06-04
Spilletid:
18M
ISBN:
9788241954870

Populære bøker

Hitta storyn som passar just dig

Henrik Karlsson

"Har precis startat en provperiod hos Storytel och det är det bästa jag någonsin gjort. Att lyssna ger mig full koncentration på boken samtidigt som jag kan pyssla med annat."

Birgitta Johansson

"Det bästa som har hänt mig på länge. Dessutom lyssnar jag på böcker som jag nog aldrig hade kommit mig för att läsa annars. Jag lyssnar i bilen, på promenaden eller när jag städar."

Birgitta Lindh

"Jag och min man delar familjeabonnemanget och har haft Storytel i 5-6 år. Vi är så nöjda med både appen och Readern. Här finns ett stort bokutbud som passar oss båda!"