Naiv. Super Hør utdrag

Naiv. Super

Naiv. Super

Forfatter:
Erlend Loe
Innleser:
Erlend Loe
Lydbok

Den 25 år gamle hovedpersonen har to venner. En god og en dårlig. Og så har han en bror som ikke er altfor sympatisk. Når denne broren slår ham i crocket raser tilværelsen hans sammen. Han mister sin begeistring og troen på at alt vil gå bra til slutt. Sakte bygger han seg opp igjen. Han finner ut hva han har og hva han ikke har. Han skaffer seg en ball. Han skaffer seg et bankebrett. Og han tenker på tiden, på verdensrommet, på mennesker, på dyr og noen ganger på bæsj og tiss. Naiv. Super. er en enkel historie om veldig kompliserte ting.

Språk:
Norsk
Kategori:
Romaner

Produktdetaljer lydbok:

Forlag:
Cappelen Damm
Utgitt:
2010-06-01
Spilletid:
3T 40M
ISBN:
9788202313210

Populære bøker

Hitta storyn som passar just dig

Henrik Karlsson

"Har precis startat en provperiod hos Storytel och det är det bästa jag någonsin gjort. Att lyssna ger mig full koncentration på boken samtidigt som jag kan pyssla med annat."

Birgitta Johansson

"Det bästa som har hänt mig på länge. Dessutom lyssnar jag på böcker som jag nog aldrig hade kommit mig för att läsa annars. Jag lyssnar i bilen, på promenaden eller när jag städar."

Birgitta Lindh

"Jag och min man delar familjeabonnemanget och har haft Storytel i 5-6 år. Vi är så nöjda med både appen och Readern. Här finns ett stort bokutbud som passar oss båda!"