Om bare Hør utdrag

Om bare

Om bare

Forfatter:
Vigdis Hjorth
Innleser:
Kari Simonsen
Lydbok
E-bok

'Han står opp med henne og kler på seg med henne. Hun står på badet. Han kommer inn bak henne og legger hodet på skulderen hennes. Øynene deres møtes i speilet. Sånn ser de to ut. De ligner et par med en ulykke sammen.' Småbarnsmoren og dramatikeren Ida Heier har møtt sitt livs kjærlighet. Hun har lenge visst at noe kom til å skje, man kan merke sin evne til å elske før man møter den elskede, tenker hun. Nå har hennes lidenskap rammet den ti år eldre professoren Arnold Busk, også han gift og med barn. I et par år er hun ulykkelig lengtende før han gir opp sitt gamle liv for henne. Det er begynnelsen på et overstadig turbulent og grenseløst kjærlighetsforhold - en besettelse som nærmer seg galskap.

Språk:
Norsk
Kategori:
Romaner

Produktdetaljer lydbok:

Forlag:
Cappelen Damm
Utgitt:
2015-09-23
Spilletid:
9T 19M
ISBN:
9788202490522

Produktdetaljer e-bok:

Forlag:
Cappelen Damm
Utgitt:
2015-09-23
ISBN:
9788202309466

Populære bøker

Hitta storyn som passar just dig

Henrik Karlsson

"Har precis startat en provperiod hos Storytel och det är det bästa jag någonsin gjort. Att lyssna ger mig full koncentration på boken samtidigt som jag kan pyssla med annat."

Birgitta Johansson

"Det bästa som har hänt mig på länge. Dessutom lyssnar jag på böcker som jag nog aldrig hade kommit mig för att läsa annars. Jag lyssnar i bilen, på promenaden eller när jag städar."

Birgitta Lindh

"Jag och min man delar familjeabonnemanget och har haft Storytel i 5-6 år. Vi är så nöjda med både appen och Readern. Här finns ett stort bokutbud som passar oss båda!"