Pippi Langstrømpe Hør utdrag

Pippi Langstrømpe

Pippi Langstrømpe

Forfatter:
Astrid Lindgren
Lydbok

Kjenner du Pippi Langstrømpe, verdens sterkeste, snilleste og morsomste jente? Hun bor i Villa Villekulla sammen med hesten sin og apekatten Herr Nilsson. Moren til Pippi er en engel, og faren, Efraim Langstrømpe, er konge på Kurrekurreduttøya ogkaptein på båten «Hoppetossa». Men ensom er hun ikke, hun har jo vennene Tommy og Annika, og de kommer ofte på besøk. Denne lydboken inneholder alle de 11 kapitlene fra boka «Pippi Langstrømpe»:1. Pippi flytter inn i Villa Villekulla2. Pippi er tingleter og kommer i slagsmål3. Pippi leker med noen politikonstabler4. Pippi begynner på skolen5. Pippi sitter på en port og klatrer i et tre6. Pippi på tur7. Pippi på sirkus8. Pippi får besøk av tyver9. Pippi går i kaffeslabberas10. Pippi som redningsmann11. Pippi feirer fødselsdag

Språk:
Norsk
Kategori:
Barn
Originaltittel:
Pippi Långstrump
Oversetter:
Agnes-Margrethe Bjorvand

Produktdetaljer lydbok:

Forlag:
Gammafon
Utgitt:
2020-05-20
Spilletid:
2T 21M
ISBN:
9788282182867

Populære bøker

Hitta storyn som passar just dig

Henrik Karlsson

"Har precis startat en provperiod hos Storytel och det är det bästa jag någonsin gjort. Att lyssna ger mig full koncentration på boken samtidigt som jag kan pyssla med annat."

Birgitta Johansson

"Det bästa som har hänt mig på länge. Dessutom lyssnar jag på böcker som jag nog aldrig hade kommit mig för att läsa annars. Jag lyssnar i bilen, på promenaden eller när jag städar."

Birgitta Lindh

"Jag och min man delar familjeabonnemanget och har haft Storytel i 5-6 år. Vi är så nöjda med både appen och Readern. Här finns ett stort bokutbud som passar oss båda!"