Pulverheksa lager bursdagsfest Hør utdrag

Pulverheksa lager bursdagsfest

Pulverheksa lager bursdagsfest

Forfatter:
Ingunn Aamodt
Innleser:
Eli Rygg
Lydbok

«I morgen har Tyven bursdag,» sier Hokus og myser mot sola. «Har han det?» sier Pokus forbauset. «Jeg trodde ikke Tyven pleide å ha bursdag, jeg.» «Alle har vel bursdag av og til, ikke sant?» sier Hokus og ser opp på Pulverheksa. De sitter på en benk utenfor Pulverhuset og drikker brus. Joda, Pulverheksa er enig i det. «Men ikke alle har bursdagsfest,» sier hun. Da blir Hokus og Pokus forskrekket! Ingen bursdagsfest! Stakkars Tyven! «Kanskje vi kunne lage en fest for ham?» sier Pulverheksa. Og så gjør de det. Regi: Fredrik Chr Bolin Musikk: Morten Heiberg Skuespillere: Marianne Krogness (Pulverheksa), Gustav Nilsen, Pia Borgli

Språk:
Norsk
Kategori:
Barn

Produktdetaljer lydbok:

Forlag:
Gammafon
Utgitt:
2012-05-15
Spilletid:
20M
ISBN:
9788282183093

Populære bøker

Hitta storyn som passar just dig

Henrik Karlsson

"Har precis startat en provperiod hos Storytel och det är det bästa jag någonsin gjort. Att lyssna ger mig full koncentration på boken samtidigt som jag kan pyssla med annat."

Birgitta Johansson

"Det bästa som har hänt mig på länge. Dessutom lyssnar jag på böcker som jag nog aldrig hade kommit mig för att läsa annars. Jag lyssnar i bilen, på promenaden eller när jag städar."

Birgitta Lindh

"Jag och min man delar familjeabonnemanget och har haft Storytel i 5-6 år. Vi är så nöjda med både appen och Readern. Här finns ett stort bokutbud som passar oss båda!"