Pulverheksa og Julenissen Hør utdrag

Pulverheksa og Julenissen

Pulverheksa og Julenissen

Forfatter:
Ingunn Aamodt
Innleser:
Eli Rygg
Lydbok

Det nærmer seg jul i Pulverskogen. Pulverheksa baker kaker, og Hokus og Pokus venter på Julenissen. Han kommer, enda det ikke er julaften. For han har et problem: Han aner ikke hva noen ønsker seg til jul! Og reinsdyret hans har dratt på møte i Transportarbeiderforbundet, så han kan ikke reise rundt og spørre heller. Men Pulverheksa vet råd, som alltid. Til slutt får alle være med og feire jul, til og med Frossenpinnen. Men har Julenissen klart å finne ut hva de ønsker seg? Regi: Fredrik Chr Bolin Musikk: Morten Heiberg Skuespillere: Marianne Krogness (Pulverheksa), Gustav Nilsen, Pia Borgli, Brede Bøe

Språk:
Norsk
Kategori:
Barn

Produktdetaljer lydbok:

Forlag:
Gammafon
Utgitt:
2008-10-01
Spilletid:
58M
ISBN:
9788282182324

Populære bøker

Hitta storyn som passar just dig

Henrik Karlsson

"Har precis startat en provperiod hos Storytel och det är det bästa jag någonsin gjort. Att lyssna ger mig full koncentration på boken samtidigt som jag kan pyssla med annat."

Birgitta Johansson

"Det bästa som har hänt mig på länge. Dessutom lyssnar jag på böcker som jag nog aldrig hade kommit mig för att läsa annars. Jag lyssnar i bilen, på promenaden eller när jag städar."

Birgitta Lindh

"Jag och min man delar familjeabonnemanget och har haft Storytel i 5-6 år. Vi är så nöjda med både appen och Readern. Här finns ett stort bokutbud som passar oss båda!"