Pulverheksa og Skattesnusk Hør utdrag

Pulverheksa og Skattesnusk

Pulverheksa og Skattesnusk

Forfatter:
Ingunn Aamodt
Innleser:
Eli Rygg
Lydbok

Når Drømmeprinsen kommer på besøk til Pulverhuset, kan han fortelle at det har kommet et nytt barn i Pulverskogen. Og det er ikke et småtroll. Hvem kan det være? Alle gjetter, men ingen gjetter riktig. For hvem skulle trodd at Tyven har en niese, lille Skattesnusk, som han må passe mens faren hennes sitter i fengsel. Skattesnusk er ikke noe lett barn, ikke vil hun spise, og ikke vil hun leke. Ikke engang en ridetur på hesten til Drømmeprinsen, frister. Endelig skjønner Pulverheksa hva som er i veien: Skattesnusk savner faren sin. Og det må jo Pulverheksa ordne opp i. Regi: Fredrik Chr Bolin Musikk: Morten Heiberg Skuespillere: Marianne Krogness (Pulverheksa), Gustav Nilsen, Siri Nilsen

Språk:
Norsk
Kategori:
Barn

Produktdetaljer lydbok:

Forlag:
Gammafon
Utgitt:
2012-05-15
Spilletid:
14M
ISBN:
9788282183123

Populære bøker

Hitta storyn som passar just dig

Henrik Karlsson

"Har precis startat en provperiod hos Storytel och det är det bästa jag någonsin gjort. Att lyssna ger mig full koncentration på boken samtidigt som jag kan pyssla med annat."

Birgitta Johansson

"Det bästa som har hänt mig på länge. Dessutom lyssnar jag på böcker som jag nog aldrig hade kommit mig för att läsa annars. Jag lyssnar i bilen, på promenaden eller när jag städar."

Birgitta Lindh

"Jag och min man delar familjeabonnemanget och har haft Storytel i 5-6 år. Vi är så nöjda med både appen och Readern. Här finns ett stort bokutbud som passar oss båda!"