Rød dronning Hør utdrag

Rød dronning

Rød dronning

Forfatter:
Victoria Aveyard
Lydbok

Klassisk kamp mellom overklasse og underklasse - med en fantastisk twist. Samfunnet er delt av fargen på blod - rødblods og sølvblods, der sølv har makten. De er lik elitesoldater med gudelignende egenskaper. For Mare Barrow, en 17 år gammel rød jente fra Staure, ser det ut til at ingenting kommer til å forandre seg. Mare får en jobb på Slottet, midt blant de hun hater mest. Hun finner ut at, til tross for sitt røde blod, så har hun en egen dødelig kraft. Denne kraften kan true hele verdensordenen. Nå sitter Mare midt i sølvblodsverdenen og hun prøver å bruke sin posisjon til å hjelpe Purpurgarden - som styrer det røde opprøret. Dette spillet om makt er livsfarlig.

Språk:
Norsk
Kategori:
Ungdom
Originaltittel:
Red queen
Oversetter:
Carina Westberg

Produktdetaljer lydbok:

Forlag:
Cappelen Damm
Utgitt:
2018-09-15
Spilletid:
14T 25M
ISBN:
9788202587499

Populære bøker

Hitta storyn som passar just dig

Henrik Karlsson

"Har precis startat en provperiod hos Storytel och det är det bästa jag någonsin gjort. Att lyssna ger mig full koncentration på boken samtidigt som jag kan pyssla med annat."

Birgitta Johansson

"Det bästa som har hänt mig på länge. Dessutom lyssnar jag på böcker som jag nog aldrig hade kommit mig för att läsa annars. Jag lyssnar i bilen, på promenaden eller när jag städar."

Birgitta Lindh

"Jag och min man delar familjeabonnemanget och har haft Storytel i 5-6 år. Vi är så nöjda med både appen och Readern. Här finns ett stort bokutbud som passar oss båda!"