Slottet i regnskogen Hør utdrag

Slottet i regnskogen

Slottet i regnskogen

Forfatter:
Elise McCune
Innleser:
Inger Gundersen
Lydbok

En slottsruin langt inne i regnskogen i Australia bærer på en hemmelighet som forener tre generasjoner kvinner: to søstre som forelsker seg i samme mann under andre verdenskrig, og flere tiår senere en ung kvinne som avdekker hemmelighetene i bestemorens fortid. De to søstrene Rose og Vivien vokste opp sammen på et mystisk slott nord i Queensland i Australia. De sto hverandre svært nær, men i løpet av andre verdenskrig blir forholdet deres anstrengt når begge forelsker seg i den samme amerikanske soldaten. Roses datter Linda har lenge ant at moren skjuler noe om sin fortid, men Rose har alltid unngått datterens spørsmål og foretrukket å fokusere på nåtiden. Mange år senere blir Roses barnebarn Stella også fascinert av alle hemmelighetene som omgir bestemoren. Oppsatt på å få fram sannheten, besøker hun ruinene av slottet der Rose og Vivien vokste opp for å se om hun kan finne ut mer.

Språk:
Norsk
Originaltittel:
Castle of Dreams
Oversetter:
Ina Bakke Kickstat

Produktdetaljer lydbok:

Forlag:
Cappelen Damm
Utgitt:
2019-02-23
Spilletid:
9T 35M
ISBN:
9788202569372

Populære bøker

Hitta storyn som passar just dig

Henrik Karlsson

"Har precis startat en provperiod hos Storytel och det är det bästa jag någonsin gjort. Att lyssna ger mig full koncentration på boken samtidigt som jag kan pyssla med annat."

Birgitta Johansson

"Det bästa som har hänt mig på länge. Dessutom lyssnar jag på böcker som jag nog aldrig hade kommit mig för att läsa annars. Jag lyssnar i bilen, på promenaden eller när jag städar."

Birgitta Lindh

"Jag och min man delar familjeabonnemanget och har haft Storytel i 5-6 år. Vi är så nöjda med både appen och Readern. Här finns ett stort bokutbud som passar oss båda!"