Tilbake til Mandalay Hør utdrag

Tilbake til Mandalay

Tilbake til Mandalay

Forfatter:
Rosanna Ley
Innleser:
Inger Gundersen
Lydbok

En bok for deg som likte Kunsten å høre hjerteslag. Eva Gatsby har ofte undret seg over bestefarens fortid, og hva som hendte med ham i Burma under andre verdenskrig. Men det er først når Evas jobb som forhandler av antikviteter fører henne til Mandalay at bestefaren til slutt bryter stillheten og ber henne om å gi en mystisk gjenstand – en chinthe (halvt løve, halvt drage) – tilbake til den rettmessige eieren. Men når Eva kommer til Burma, viser det seg at forretningene blir vanskeligere og farligere enn hun hadde forutsett. Samtidig avdekkes en kjærlighetshistorie som er like vakker som den er dramatisk, og som også endrer Evas eget liv.

Språk:
Norsk
Originaltittel:
Return To Mandalay
Oversetter:
Solveig Moen Rusten

Produktdetaljer lydbok:

Forlag:
Cappelen Damm
Utgitt:
2019-04-18
Spilletid:
13T 34M
ISBN:
9788202572211

Populære bøker

Hitta storyn som passar just dig

Henrik Karlsson

"Har precis startat en provperiod hos Storytel och det är det bästa jag någonsin gjort. Att lyssna ger mig full koncentration på boken samtidigt som jag kan pyssla med annat."

Birgitta Johansson

"Det bästa som har hänt mig på länge. Dessutom lyssnar jag på böcker som jag nog aldrig hade kommit mig för att läsa annars. Jag lyssnar i bilen, på promenaden eller när jag städar."

Birgitta Lindh

"Jag och min man delar familjeabonnemanget och har haft Storytel i 5-6 år. Vi är så nöjda med både appen och Readern. Här finns ett stort bokutbud som passar oss båda!"