Udyret

Lydbok

To døde barn i en kjeller. Fire år senere rømmer drapsmannen fra en fangetransport. Politiet er overbevist om at han vil drepe igjen. I en svensk småby leverer en far sin datter i barnehagen. Noen timer senere blir hun funnet dødog voldtatt. Politiet står maktesløse, og faren til jenta tar saken i egne hender. Plutselig jager politiet ikke lenger en pedofil, men en far som har hevnet sin datters død. Folk engasjerer seg i saken, og det blir demonstrasjoner til støtte for faren. Borgervern blir både dommer og bøddel, og saken blir stilt på sin spiss: Hvem sitt liv er mest verdt? 'Hvis du leter etter en garantert pageturner, så kjøp en kriminalroman av Roslund & Hellström.' - LEIF G.W. PERSSON

Språk:
Norsk
Kategori:
Krim
Originaltittel:
Odjuret
Oversetter:
Kari Bolstad

Produktdetaljer lydbok:

Forlag:
Cappelen Damm
Utgitt:
2018-11-05
Spilletid:
9T 16M
ISBN:
9788202579739

Populære bøker

Hitta storyn som passar just dig

Henrik Karlsson

"Har precis startat en provperiod hos Storytel och det är det bästa jag någonsin gjort. Att lyssna ger mig full koncentration på boken samtidigt som jag kan pyssla med annat."

Birgitta Johansson

"Det bästa som har hänt mig på länge. Dessutom lyssnar jag på böcker som jag nog aldrig hade kommit mig för att läsa annars. Jag lyssnar i bilen, på promenaden eller när jag städar."

Birgitta Lindh

"Jag och min man delar familjeabonnemanget och har haft Storytel i 5-6 år. Vi är så nöjda med både appen och Readern. Här finns ett stort bokutbud som passar oss båda!"