Videogutten Hør utdrag

Videogutten

Videogutten

Forfatter:
Tore Renberg
Innleser:
Tore Renberg
Lydbok

Det er midten av åttitallet. Jan Inge (17) og Cecilie (14) bor alene i et hus i Hillevåg. Jan Inge er kjent som Videogutten - han har øyne som ligner på mørke blåbær og flere videokassetter enn i videobutikken. Han har et ansikt som ser ut som en ballong noen har tegnet på. Søsteren Cecilie er den som skaffer pengene, men ingen må få vite hvordan. En dag ringer det på døra, og Videogutten får besøk av Hasse og Pål som begge er fjorten og vil at noe nytt skal skje. Videogutten er en dirrende fortelling om urørt ungdom, om dragningen mot det farlige, om ønsket om en åpenbaring og om et vennskap som settes på prøve.

Språk:
Norsk
Kategori:
Romaner
Serie:
Teksas: 1

Produktdetaljer lydbok:

Forlag:
Cappelen Damm
Utgitt:
2019-01-01
Spilletid:
3T 1M
ISBN:
9788202620042

Populære bøker

Hitta storyn som passar just dig

Henrik Karlsson

"Har precis startat en provperiod hos Storytel och det är det bästa jag någonsin gjort. Att lyssna ger mig full koncentration på boken samtidigt som jag kan pyssla med annat."

Birgitta Johansson

"Det bästa som har hänt mig på länge. Dessutom lyssnar jag på böcker som jag nog aldrig hade kommit mig för att läsa annars. Jag lyssnar i bilen, på promenaden eller när jag städar."

Birgitta Lindh

"Jag och min man delar familjeabonnemanget och har haft Storytel i 5-6 år. Vi är så nöjda med både appen och Readern. Här finns ett stort bokutbud som passar oss båda!"