179 Bewertungen
3.7
Sprache
Schwedisch
Kategorie
Romane
Länge
11Std. 6Min

Sommaren på Park Avenue

Autor:in: Renée Rosen Sprecher:in: Ellen Jelinek Hörbuch und eBook

New York 1965.

New York är rätt stad att befinna sig i för självständiga unga kvinnor som Alice Weiss, vars drömmar sträcker sig utanför ett liv i förorten. Alice har flyttat till metropolen för uppfylla sin dröm om att bli fotograf. Oväntat får hon arbete som assistent åt Cosmopolitans första kvinnliga chefredaktör, Helen Gurley Brown. För Alice innebär arbetet en chans på miljonen.

Men på redaktionen råder kaos. Redaktörer och skribenter säger upp sig, manliga chefer förkastar färdiga omslag och budgeten räcker inte till. För att kunna göra verklighet av sin vision tvingas Helen Gurley Brown ta till radikala metoder. Alice stöttar med näsdukar, skickar hemliga meddelanden och arrangerar möten med annonsörer. Samtidigt kämpar hon för att inte förlora sig själv bland femstjärniga restauranger, glamorösa fester och hänsynslösa män. För om det är något hennes nya chef har lärt henne så är det att även kvinnor har rätt att kräva allt, och lite till.

© 2020 Historiska Media (Hörbuch) ISBN: 9789177894605 © 2020 Historiska Media (eBook) ISBN: 9789177893592 Originaltitel: Park Avenue Summer Übersetzer: Annika Sundberg

Entdecke mehr