No valorado
0
Colecciones
Parte 1 de 2
Idioma
Català
Categoría
Infantil
Duración
1H 35M

Avui seré millor que ahir

Autor: Jesús Ballaz Narrador: Martí Gironell Audiolibro

Ni l'amor més gran del món, el d'una mare, el d'un pare, el dels avis, o el del mestre o la mestra més implicats, pot garantir la felicitat d'un infant.

Donaríem qualsevol cosa per donar als nostres nens i nenes la felicitat embolcallada com un regal. Però això no és possible, perquè la felicitat no ens pertany.

Que un nen o una nena siguin feliços depèn de la seva capacitat per conèixer-se ells mateixos, de sacrificar-se per millorar, d'adaptar-se als canvis, d'acceptar els fracassos i buscar alternatives, de tenir paciència i persistir…

Com ha de ser el nen o la nena ideals? No hi ha una resposta única a aquesta pregunta, però sí que podríem acordar una sèrie de qualitats que poden ajudar-los a enfrontar-se a la vida amb garanties.

Aquest audiollibre conté 25 contes els protagonistes dels quals són un exemple d'alguna d'aquestes qualitats. Perquè la figura de l'heroi, en la literatura, compleix aquesta funció: la de ser un model a imitar. Personatges valents, curiosos, inconformistes, generosos, sincers, tenaços, solidaris… Personatges que serveixen com a inspiració per intentar ser sempre millors que ahir.

© 2021 Grup62àudio (Audiolibro) ISBN: 9788413891347 Traductor: Aina Girbau Canet