1 Valoraciones
4
Idioma
Català
Categoría
Fantasía y ciencia ficción
Duración
3H 47M

Belfondo

Autor: Jenn Díaz Narrador: Arnau Puig Audiolibro

A Belfondo, el temps es va aturar fa molt. És un poble aïllat i misteriós, on hi ha una fàbrica i el seu amo governa les vides de tots els habitants del poble. Cada un d’ells sap que és una peça de l’engranatge i sap el seu paper en aquesta hermètica realitat social.
A través de la ploma de Jenn Díaz, el lector coneix Belfondo, no pels seus carrers, sinó per les persones que hi habiten, com l’Arcadi, el mestre del poble, l’Horaci, l’enterrador, la Beremunda, la prostituta, o el seu germà Dositeo. Els seus anhels, inquietuds, il·lusions i rutines es despleguen en les històries entrecreuades i hom llegeix com si tragués el cap per espiar a través de les finestres.

Jenn Díaz és una escriptora i política espanyola, diputada per Esquerra Republicana de Catalunya al Parlament de Catalunya. Col·labora en diverses revistes i fanzíns. La seva primera novel·la, «Belfondo», que va publicar als vint-i-dos anys, ha estat considerada per la crítica com un exponent destacat del corrent neoruralista. Al 2016 va rebre el Premi Mercè Rodoreda per la seva novel·la «Vida familiar».

© 2022 SAGA Egmont (Audiolibro) ISBN: 9788726755565