33 Valoraciones
4.58
Idioma
Català
Categoría
Novela negra
Duración
7H 11M

Els ossos soterrats

Autor: Silvestre Vilaplana Narrador: Jordi Varela Audiolibro y Libro electrónico

Després de la guerra civil, i en un petit indret del País Valencià, cinc homes són salvatgement executats una nit i soterrats en una fossa comuna. Ningú no sap el parador concret dels cossos fins que, setanta anys després, l’arqueòloga Júlia Ardid i el seu jove equip intentaran descobrir on són els cadàvers i qui va assassinar aquells homes per tal de fer justícia i treure a la llum les seves restes.

A les extremes dificultats d’iniciar l’excavació s’hi afegiran coaccions de tota mena: des de polítics i eclesiàstics interessats en mirar cap a l’altra banda fins a ferides familiars mal tancades que ressorgeixen de l’oblit. I és que ja se sap: tot mort té una història al darrere que potser a algú no li interessa gaire desvetllar, i ni molt menys saber d’on venim i desenterrar el passat. I més quan resulta que la fossa no conté només els cadàvers dels cinc homes. Hi ha una sorpresa terrible amagada sota terra que ho canviarà tot.

© 2019 Storyside (Audiolibro) ISBN: 9789178974962 © 2016 Editorial Clandestina/Crims.cat (Libro electrónico) ISBN: 9788416328673

Explora más de