1 Valoraciones
5
Idioma
Català
Categoría
Juvenil y Young Adults
Duración
6H 35M

Kamal i els alfabetistes

Autor: Angel Burgas Narrador: Albert Cortés Audiolibro

Kamal és un noi de 13 anys que viu a Berlín amb la seva família. Té una vida d'allò més normal com qualsevol adolescent de la seva edat, fins que un dia la seva tia Jasmín es converteix en un monstre i ell ha de salvar el món. Viatja a Turquia i coneix a el misteriós grup dels alfabetistes, que li expliquen que s'acosta la fi del món i només ell pot salvar-lo.

Una trepidant aventura entre Istanbul i Berlín en la qual conviuen alemanys, turcs, okupes, monstres, sectes, "punks", il·luminats, nazis, àngels, ressuscitats, obsessos, ballarins de Bollywood i l'antic alfabet otomà en un mosaic de cultures i en un "collage" de maneres de veure i viure la vida, mitjançant humor i fantasia, que desperta la curiositat del lector i el desenllaç no està mancat de certa tensió.

Aquest audiollibre està narrat en català

Àngel Burgas (Figueres, 1965) és escriptor. Pertany al consell de redacció de la revista "Faristol" especialitzada en literatura infantil i juvenil, i és un dels membres de "Libres al replà", bloc especialitzat en LIJ. Compagina la literatura per adults amb la literatura per a joves. Ha obtingut guardons com ara el Premi Mercè Rodoreda, el Folch i Torres, el Joaquim Ruyra o el Galera Jóvenes Lectores. Ha fet cursos de narrativa creativa i ha impartit classes al màster de Foment de la lectura a la UB. Actualment és jurat del Premi Mercè Rodoreda de Contes i Narracions, porta els clubs de lectura del Premi Crexells de l’Ateneu Barcelonès. La seva darrera novel·la per a joves, "Noel et busca" (2012) ha obtingut el premi Crítica Serra d’Or 2013, ha estat seleccionat per a la llista d’honor de l’IBBY i com a finalista al Premio Nacional de Literatura Infantil y Juvenil del Ministerio de Cultura espanyol.

© 2021 SAGA Egmont (Audiolibro) ISBN: 9788726875775