No valorado
0
Idioma
Català
Categoría
Juvenil y Young Adults
Duración
4H 54M

L'actor Lucas Bilbo

Autor: Angel Burgas Narrador: Daniel Lloret Audiolibro

Un dia va passar quelcom inesperat que es va convertir en tot un misteri: la Rut Fàbregas havia desaparegut. Després d'assistir a classe com de costum, a la tarda ja no es va presentar al seu assaig de teatre. Alguna cosa estranya havia passat. Després d'interrogatoris i commoció, ningú no en sabia res, tret d’en Lucas Bilbo, el seu company de teatre, que guardava un secret respecte a la Rut. Per què va quedar amb en Lucas el dia abans de la desaparició? Què va ser l'últim que li va explicar? I quin misteri s'amaga en la seva desaparició?
Les claus per resoldre aquest misteri s'aconsegueixen a través del teatre, i així és com Bilbo comença a posar a prova els seus dots interpretatius, havent d’ocultar i de dissimular tot el que sap de la Rut, un terrible secret. Una història entretinguda amb lleugers tocs de thriller, que tracta problemes que afecten als joves.

Aquest audiollibre està narrat en català

Àngel Burgas (Figueres, 1965) és escriptor. Pertany al consell de redacció de la revista "Faristol" especialitzada en literatura infantil i juvenil, i és un dels membres de "Libres al replà", bloc especialitzat en LIJ. Compagina la literatura per adults amb la literatura per a joves. Ha obtingut guardons com ara el Premi Mercè Rodoreda, el Folch i Torres, el Joaquim Ruyra o el Galera Jóvenes Lectores. Ha fet cursos de narrativa creativa i ha impartit classes al màster de Foment de la lectura a la UB. Actualment és jurat del Premi Mercè Rodoreda de Contes i Narracions, porta els clubs de lectura del Premi Crexells de l’Ateneu Barcelonès. La seva darrera novel·la per a joves, "Noel et busca" (2012) ha obtingut el premi Crítica Serra d’Or 2013, ha estat seleccionat per a la llista d’honor de l’IBBY i com a finalista al Premio Nacional de Literatura Infantil y Juvenil del Ministerio de Cultura espanyol.

© 2021 SAGA Egmont (Audiolibro) ISBN: 9788726875768