No valorado
0
Idioma
Català
Categoría
Juvenil y Young Adults
Duración
4H 27M

L'edat del despertar

Autor: Angel Burgas Narrador: Cristina Serrano Audiolibro

Abans que s’acabi el curs, la Martina vol reunir de nou El club de la cistella, que s’ha tornat a desfer altra vegada i després de Setmana Santa estan més dispersats que mai. Intenta trobar problemes que aquesta colla d’adolescents peculiars puguin solucionar, i n’acaba trobant alguns que impliquen els membres del grup. A més a més, però, la Martina està molt preocupada per un problema personal, i per sort, o per desgràcia, té els problemes més a prop del que es pensa.
Una història que reflecteix valors com l’amistat i l’amor a través d’una trama divertida, senzilla i fresca, carregada d’humor, ironia i anècdotes de joves i adults que, tot i passar per moments difícils, demostra que les persones som complexes i a vegades difícils d’entendre.
Aquesta novel·la és la conclusió de la trilogia i no deixarà a ningú que s’hagi llegit les anteriors indiferent.

Àngel Burgas (Figueres, 1965) és escriptor. Pertany al consell de redacció de la revista "Faristol" especialitzada en literatura infantil i juvenil, i és un dels membres de "Libres al replà", bloc especialitzat en LIJ. Compagina la literatura per adults amb la literatura per a joves. Ha obtingut guardons com ara el Premi Mercè Rodoreda, el Folch i Torres, el Joaquim Ruyra o el Galera Jóvenes Lectores. Ha fet cursos de narrativa creativa i ha impartit classes al màster de Foment de la lectura a la UB. Actualment és jurat del Premi Mercè Rodoreda de Contes i Narracions, porta els clubs de lectura del Premi Crexells de l’Ateneu Barcelonès. La seva darrera novel·la per a joves, "Noel et busca" (2012) ha obtingut el premi Crítica Serra d’Or 2013, ha estat seleccionat per a la llista d’honor de l’IBBY i com a finalista al Premio Nacional de Literatura Infantil y Juvenil del Ministerio de Cultura espanyol.

© 2014 SAGA Egmont (Audiolibro) ISBN: 9788416129270

Explora más de