3 Valoraciones
4.33
Idioma
Català
Categoría
Juvenil y Young Adults
Duración
4H 49M

Noel et busca

Autor: Angel Burgas Narrador: Joel Valverde Audiolibro

L’Enric ha patit un accident i es desperta a l’hospital amb el cos totalment adolorit i amb una amnèsia total. No recorda res d’abans de l’accident i té l’habitació vigilada per un policia. Què devia passar? L’única visita que rep és la d’un noi que diu ser el seu company de pis. Es veu obligat a confiar-hi, tot i la seva desconfiança, i aquest només fa que dir-li que "Noel et busca". Qui és en Noel? I quina relació hi té amb ell? A partir de l’accident es desplega una trama delictiva i ell no té ganes de recordar la seva vida anterior. S’ha de retrobar a si mateix però tot el que l’envolta és un misteri. Li agradarà el que anirà descobrint?

Una història interessant que planteja la relació entre l’abans i el després i fa que acompanyem l’Enric a recordar i retrobar-se amb ell mateix, però, que potser tenia un passat fosc l’Enric? I ara té un present confós… Un thriller impressionant que manté amb la intriga fins al final.

Àngel Burgas (Figueres, 1965) és escriptor. Pertany al consell de redacció de la revista "Faristol" especialitzada en literatura infantil i juvenil, i és un dels membres de "Libres al replà", bloc especialitzat en LIJ. Compagina la literatura per adults amb la literatura per a joves. Ha obtingut guardons com ara el Premi Mercè Rodoreda, el Folch i Torres, el Joaquim Ruyra o el Galera Jóvenes Lectores. Ha fet cursos de narrativa creativa i ha impartit classes al màster de Foment de la lectura a la UB. Actualment és jurat del Premi Mercè Rodoreda de Contes i Narracions, porta els clubs de lectura del Premi Crexells de l’Ateneu Barcelonès. La seva darrera novel·la per a joves, "Noel et busca" (2012) ha obtingut el premi Crítica Serra d’Or 2013, ha estat seleccionat per a la llista d’honor de l’IBBY i com a finalista al Premio Nacional de Literatura Infantil y Juvenil del Ministerio de Cultura espanyol.

© 2021 SAGA Egmont (Audiolibro) ISBN: 9788726861860