No valorado
0
Idioma
Català
Categoría
Novela negra

Off the record

Autor: Xavier Gual Libro electrónico

Una trama de corrupció que s'amaga darrere d'una mort en estranyes circumstàncies. Una periodista que buscarà fins a arribar a la veritat. Una investigació que es torna cada cop més perillosa.

L'Anabel López és una periodista que es disposa a cobrir el cas de la mort estranya del regidor d'urbanisme de Sant Martí. Quan descobreix que aquesta defunció està relacionada amb una trama urbanística que esquitxa a polítics i empresaris, l'Anabel decideix buscar la veritat que s'oculta darrere l'Ajuntament. Però no ho tindrà tan fàcil: les amenaces, els suborns i les dificultats afectaran la seva parella i, potser fins i tot, a la seva vida.

Xavier Gual (Barcelona, 1973) és escriptor i periodista, llicenciat en filologia catalana a la Universitat de Barcelona. Les seves històries, siguin curtes o llargues, estan carregades de sarcasme i d'un humor àcid molt característic de l'autor. Ha publicat reculls de contes i diverses novel·les de narrativa adulta, policíaca i novel·la juvenil. Ha guanyat diversos premis, entre ells el Premi Mercè Rodoreda, el Premi Ribera d'Ebre o el Premi Pere Quart. Els seus llibres han estat traduïts a diversos idiomes, entre ells l'italià i el francès.

© 2022 SAGA Egmont (Libro electrónico) ISBN: 9788726982473