Näyte
Cirkusdeckarna och spökmysteriet - Dan Höjer

Cirkusdeckarna och spökmysteriet

Cirkusdeckarna och spökmysteriet

4.43 1151 5 Kirjailija: Dan Höjer Lukija: Dan Höjer
Saatavilla äänikirjana.
Saatavilla e-kirjana.
Möt cirkusdeckarna Kaspar och Katinka! Fartfyllda äventyr, oväntade vändningar och ett helt galet persongalleri – den helt nya serien Cirkusdeckarna har allt! Dan Höjer, barnboksförfattare, före detta chefredaktör på KP och ledamot i barnboksakademien, har skrivit de två första delarna i den kluriga, spännande och roliga serien om tvillingarna Katinka och Kaspar.

Läs om cirkusens alla färgstarka figurer – den buttre men mästerlige clownen Jack, den svärande fröken Inga-Britt, som ibland slår sönder saker i ren ilska, och så tigertämjaren T-T, som är livrädd för tigrar!

I Cirkusdeckarna och spökmysteriet drabbas Cirkus Pommery av mystiska stölder, samtidigt som någon skadar en av hästarna. När Kaspar och Katinka är på väg att lösa mysteriet visar det sig vara något helt annat än de trodde …
Kieli: Ruotsi Kategoria: Lapset Sarja: Cirkusdeckarna: 1 Kääntäjä:

Lisätietoa äänikirjasta:

Julkaisija: Storyside
Julkaisuvuosi: 2014-10-02
Pituus: 1T 22M
ISBN: 9789176130124

Lisätietoa e-kirjasta:

Julkaisija: Bokförlaget Semic
Julkaisuvuosi: 2019-01-14
ISBN: 9789155266790
Kommentit

Samankaltaisia kirjoja

Lue mitä, missä ja milloin haluat – täysin omilla ehdoillasi

Lue kuten haluat! Lataa rajattomasti kirjoja offline-tilaan, lueskele useampaa yhtä aikaa, valitse ihastuttavia tarinoita lapsille tai kokeile kirjaa, jota et tiennyt haluavasi kuunnella. Äänikirjat ja e-kirjat antavat lukemiselle uusia ulottuvuuksia.

Kokeile ilmaiseksi 14 päivää