73 Évaluations
3.67
Série
Partie 8 undefined 9
Langue
Finnois
Catégorie
Thrillers
Durée
1h 26min

Ambulanssi 906 Osa 8: Äärirajoilla

Auteur: Christian Unge Narrateur: Simo Häkli Livre audio

Parasta ensihoitoa jännityksen puutokseen - Ambulanssi 906 kuljettaa onnettomuuspaikkojen kiivaimpaan sykkeeseen ja sinne, missä laki ei varjele

Äärirajoilla on Christian Ungen uuden sarjan ensimmäinen tuotantokausi. 9-osaisen kauden keskiössä on Ambulanssi 906, ja se sijoittuu Ungen sairaalatrillerin Läpi tulen, läpi veden maailmaan.

Rezan arki on harmaata. Yksinhuoltajaisän päivät täyttyvät pitkistä työvuoroista ambulanssissa, eikä teini-ikäisen tyttären kanssa ole helppoa. Kunnes kaikki muuttuu. Kesken tavallista työpäivää tuntematon mies ilmestyy Rezan elämään ja tarjoaa 20 000 kruunua puhtaana käteen. Kokeneesta lähihoitajasta tulee kertaheitolla rikollisjärjestön ”tohtori”. Samaan aikaan ambulanssi hälytetään yhä useammin heroiiniyliannostusten takia ympäri Tukholmaa. Yliannostuksissa on jotain mätää, ja Nobelsairaalan akuuttilääkäri Tekla Berg alkaa aavistella pahaa.

Ruotsalainen Christian Unge (s. 1972) työskentelee sisätautien ylilääkärinä Karoliinisessa yliopistosairaalassa. Lääkärit ilman rajoja -järjestössäkin työskennellyt Unge on kirjoittanut lukuisia kirjoja, mm. muistelmat Har jag en dålig dag kanske någon dör. Tekla-sarjan aloittava Läpi veden, läpi tulen on hänen ensimmäinen suomennettu teoksensa. Ungen mukaan se perustuu puhtaasti hänen omiin kokemuksiinsa, erityisesti mitä tulee taitaviin naislääkäreihin ja monitahoisiin valtapeleihin, joihin sairaalaympäristössä törmää.

© 2021 Tammi (Livre audio) ISBN: 9789520430733 Titre original: Ambulans 906 8 Traducteur: Anu Heino

Explorer plus