149 Évaluations
4.06
Série
Partie 1 undefined 4
Langue
Danois
Catégorie
Policiers et suspense
Durée
9h 52min

Fjernstyring

Auteur: Iben Bertelsen, Jan Schwerdfenger Narrateur: Paul Becker Livre audio

København 2019. Danmark er aldrig blevet det samme igen, efter et terrorangreb i 2017 ramte Danske Central Bank. Stemningen i befolkningen og på Christiansborg er domineret af frygt og afmagt og en ny og endnu skrappere terrorpakke er på vej for at genetablere den tabte tryghedsfølelse.

Spørgsmålet om, hvem der udførte angrebet, er imidlertid aldrig blevet besvaret. Var det muslimske terrorister, der stod bag, eller den internationale storbank IGF, der havde et langt mere kompliceret motiv end blot at skabe frygt i befolkningen? Hvorfor lykkedes det ikke myndighederne at forhindre angrebet? Man forsøger at finde en syndebuk i chefen for Antiterrorkorpset, politikommissær Leo Brix, men ikke alle er lige overbeviste om, at Leo Brix handlede forkert...

Iben Bertelsen og Jan Schwerdfeger har sammen skrevet de stærke krimier "Fjernstyring" og "Trojanske heste". Iben Bertelsen (f. 1955) er pensioneret politiassistent, psykoterapeut og yogalærer, som i øvrigt står bag en bog om yoga. Jan Schwerdfeger (f. 1960) er socialpædagog, steinerpædagog og psykoterapeut og har skrevet en række science fiction-bøger.

© 2017 Lindhardt og Ringhof (Livre audio) ISBN: 9788711851944