25 Évaluations
3.72
Série
Partie 7 undefined 6
Langue
Finnois
Catégorie
Histoire
Durée
6h 13min

Historian rohkeimmat seikkailijat

Auteur: Maailman Historia Narrateur: Jussi Puhakka Livre audio

Mielikuvitus ja itsepäisyys saivat norjalaisen Thor Heyerdahlin miehistöineen purjehtimaan Tyynenmeren yli balsapuulautalla, vaikka heitä varoiteltiin siitä, että koko joukko päätyisi valtameren pohjaan. Itsepäisyyttä tarvitsivat myös uusiseelantilainen Edmund Hillary ja sherpa Tenzing Norgay, jotka jatkoivat matkaansa kohti Mount Everestin huippua, vaikka matkan viimeinen osuus kulki pitkin hengenvaarallisen kapeaa vuorenrinnettä. Vasco da Gamalta taas vaadittiin ennennäkemätöntä päättäväisyyttä, kun hän lähti etsimään aiemmin tuntematonta merireittiä Intiaan. Hän saavutti määränpäänsä, mutta da Gaman julmuus ja tietämättömyys paikallisista tavoista pakottivat hänet lähtemään kotimatkalle lähes tyhjin käsin.

Olemme koonneet yhteen 20 kiehtovaa kertomusta rohkeista seikkailijoista, jotka olivat valmiita uhraamaan kaiken unelmansa vuoksi, todistaakseen teoriansa oikeaksi tai kumotakseen myytin.

Maailman historia vie sinut henkeäsalpaavalle matkalle menneisyyteen. Nauti historian suurista tapahtumista ja palaa ajassa taaksepäin – takaisin toisen maailmansodan eturintamaan, viikinkien ryöstöretkiin ja jumalia palvovien egyptiläisten pariin. Maailman historia tarjoaa upeita artikkeleita jännittävistä ja dramaattisista menneisyyden tapahtumista.

© 2021 SAGA Egmont (Livre audio) ISBN: 9788726707502