7 mejores cuentos - Bolivia

7 mejores cuentos - Bolivia

7 mejores cuentos - Bolivia

E-book

La colección 7 mejores cuentos - selección especial trae lo mejor de la literatura mundial, organizada en antologías temáticas. En este volumen te traemos grandes nombres de la vibrante literatura boliviana: El Diablo Químico por Adela Zamudio.Justicia índia por Ricardo Jaimes Freyre.Venganza aymara por Alcides Arguedas.La hija del cura por Julio Lucas Jaimes (Brocha Gorda).La sirena de la "Jalancha" por Antonio Díaz Villamil.Don Quijote en la ciudad de La Paz por Juan Francisco Bedregal.El Desafío por José Santos Machicado.

Lingua:
Spagnolo
Categoria:
Non-fiction

Più informazioni sull'ebook

Editore:
Tacet Books
Pubblicato:
2020-05-24
ISBN:
9783969172988

  Potrebbero piacerti

  Hitta storyn som passar just dig

  Henrik Karlsson

  "Har precis startat en provperiod hos Storytel och det är det bästa jag någonsin gjort. Att lyssna ger mig full koncentration på boken samtidigt som jag kan pyssla med annat."

  Birgitta Johansson

  "Det bästa som har hänt mig på länge. Dessutom lyssnar jag på böcker som jag nog aldrig hade kommit mig för att läsa annars. Jag lyssnar i bilen, på promenaden eller när jag städar."

  Birgitta Lindh

  "Jag och min man delar familjeabonnemanget och har haft Storytel i 5-6 år. Vi är så nöjda med både appen och Readern. Här finns ett stort bokutbud som passar oss båda!"