7 mejores cuentos - Costa Rica

7 mejores cuentos - Costa Rica

7 mejores cuentos - Costa Rica

E-book

La colección 7 mejores cuentos - selección especial trae lo mejor de la literatura mundial, organizada en antologías temáticas. En este volumen te traemos grandes nombres de la vibrante literatura costarricense:El secreto de Lelia por Carlos Gagini.Tío Conejo Comerciante por Carmen Lyra.El más viejo de la aldea por Rafael Angel Troyo.La perla negra por Ricardo Fernández Guardia.El clis de sol por Manuel González MagónAcuarela por Rafael Ángel Troyo.Sevilla por Ricardo Fernández Guardia.

Lingua:
Spagnolo
Categoria:
Non-fiction

Più informazioni sull'ebook

Editore:
Tacet Books
Pubblicato:
2020-05-25
ISBN:
9783969177921

  Potrebbero piacerti

  Hitta storyn som passar just dig

  Henrik Karlsson

  "Har precis startat en provperiod hos Storytel och det är det bästa jag någonsin gjort. Att lyssna ger mig full koncentration på boken samtidigt som jag kan pyssla med annat."

  Birgitta Johansson

  "Det bästa som har hänt mig på länge. Dessutom lyssnar jag på böcker som jag nog aldrig hade kommit mig för att läsa annars. Jag lyssnar i bilen, på promenaden eller när jag städar."

  Birgitta Lindh

  "Jag och min man delar familjeabonnemanget och har haft Storytel i 5-6 år. Vi är så nöjda med både appen och Readern. Här finns ett stort bokutbud som passar oss båda!"