Drakeneiland in opstand

Drakeneiland in opstand

Drakeneiland in opstand

Auteur:
Lydia Rood
E-book

Renée is verdrietig als ze hoort dat zij en alle andere kinderen weg moeten van Drakeneiland. Terug naar huis, waar de grote mensen de baas zijn en alles beter weten. Terug naar school, terwijl alles wat ze op Drakeneiland leren zo veel echter en belangrijker is. En juist terwijl Brambo’s fantastische kabelbaan net af is. De Drakeneilanders besluiten dat ze het niet pikken. Ze willen op Drakeneiland blijven. De Opstand is geboren. Drakeneiland voor de Drakeneilanders! Maar Renée twijfelt. Ze mist haar tweelingzusje. En kunnen kinderen het ooit winnen van volwassenen?

Taal:
Nederlands
Categorie:
Kids

Meer info over het e-book:

Uitgeverij:
Leopold
Verschenen:
2014-09-11
ISBN:
9789025866259

  Probeer ook

  Hitta storyn som passar just dig

  Henrik Karlsson

  "Har precis startat en provperiod hos Storytel och det är det bästa jag någonsin gjort. Att lyssna ger mig full koncentration på boken samtidigt som jag kan pyssla med annat."

  Birgitta Johansson

  "Det bästa som har hänt mig på länge. Dessutom lyssnar jag på böcker som jag nog aldrig hade kommit mig för att läsa annars. Jag lyssnar i bilen, på promenaden eller när jag städar."

  Birgitta Lindh

  "Jag och min man delar familjeabonnemanget och har haft Storytel i 5-6 år. Vi är så nöjda med både appen och Readern. Här finns ett stort bokutbud som passar oss båda!"