21 tanker for det 21. århundre Hør utdrag

21 tanker for det 21. århundre

21 tanker for det 21. århundre

Forfatter:
Yuval Noah Harari
Lydbok

Hvordan kan vi beskytte oss mot atomkrig, økologisk omveltning og teknologisk oppløsning? Hva kan vi gjøre med epidemien av "fake news" eller trussel om terrorisme? Hva skal vi lære barna våre? Yuval Noah Harari tar oss med på en fascinerende reise gjennom dagens mest påtrengende spørsmål. Den røde tråden i hans nye bok er hvordan vi skal bevare vårt kollektive og individuelle fokus i møte med konstant og forvirrende forandring. Er vi fremdeles i stand til å forstå den verdenen vi har skapt?

Språk:
Norsk
Kategori:
Historie
Originaltittel:
21 Lessons for the 21st Century
Oversetter:
Lene Stokseth

Produktdetaljer lydbok:

Forlag:
Cappelen Damm
Utgitt:
2019-07-01
Spilletid:
13T 37M
ISBN:
9788202606619

Populære bøker

Hitta storyn som passar just dig

Henrik Karlsson

"Har precis startat en provperiod hos Storytel och det är det bästa jag någonsin gjort. Att lyssna ger mig full koncentration på boken samtidigt som jag kan pyssla med annat."

Birgitta Johansson

"Det bästa som har hänt mig på länge. Dessutom lyssnar jag på böcker som jag nog aldrig hade kommit mig för att läsa annars. Jag lyssnar i bilen, på promenaden eller när jag städar."

Birgitta Lindh

"Jag och min man delar familjeabonnemanget och har haft Storytel i 5-6 år. Vi är så nöjda med både appen och Readern. Här finns ett stort bokutbud som passar oss båda!"