Døden i Capelulo Hør utdrag

Døden i Capelulo

Døden i Capelulo

Forfatter:
Fredrik Skagen
Innleser:
Jon Husø
Lydbok

De mer enn 2250 sidene kan leses som en sammen hengende odyssé, hvor antihelten jakter eller blir jaktet på. Som Øystein Rottem skrev i Norges litteraturhistorie: 'I Martens skikkelsen forenes fantasten, kameleonen og hverdagsmennesket i én og samme person og nettopp dette er forfatterens genistrek.' Morten Martens omkom under et bombeattentat for to år siden. Men under en tippekamp på norsk TV ser Kari at eks mannen sitter på tribunen lys levende! Hun drar til Storbritannia for å spore ham opp, men jakten vikler henne inn i terrorbalansens nådeløse spill. Den som nærmer seg Capelulo, kan vente seg bare én ting: Døden.

Språk:
Norsk
Kategori:
Krim

Produktdetaljer lydbok:

Forlag:
Cappelen Damm
Utgitt:
2015-04-01
Spilletid:
11T 30M
ISBN:
9788202485702

Populære bøker

Hitta storyn som passar just dig

Henrik Karlsson

"Har precis startat en provperiod hos Storytel och det är det bästa jag någonsin gjort. Att lyssna ger mig full koncentration på boken samtidigt som jag kan pyssla med annat."

Birgitta Johansson

"Det bästa som har hänt mig på länge. Dessutom lyssnar jag på böcker som jag nog aldrig hade kommit mig för att läsa annars. Jag lyssnar i bilen, på promenaden eller när jag städar."

Birgitta Lindh

"Jag och min man delar familjeabonnemanget och har haft Storytel i 5-6 år. Vi är så nöjda med både appen och Readern. Här finns ett stort bokutbud som passar oss båda!"