Den italienske jenta Hør utdrag

Den italienske jenta

Den italienske jenta

Forfatter:
Lucinda Riley
Lydbok

Rosanna Menici vokser opp i Napoli, som datter av fattige, strenge og arbeidsomme foreldre. En venn av familien, Roberto Rossini, er operasanger, og Rosanna drømmer om å følge i hans fotspor og bli operasangerinne. Drømmen blir til slutt virkelig, og når hun får et engasjement på La Scala, ligger alt til rette for en stor karriere. Helt til hun treffer igjen den sjarmerende Roberto og blir viklet inn i et spill av løgner... Rosanna oppdager at hennes altoppslukende kjærlighet til Roberto krever sine ofre. En dag må hun velge mellom en strålende karriere, en familie som trenger henne og en besettende kjærlighet som vil vare livet ut.

Språk:
Norsk
Originaltittel:
The Italian girl
Oversetter:
Elisabeth Frydenlund de Corral

Produktdetaljer lydbok:

Forlag:
Cappelen Damm
Utgitt:
2015-01-12
Spilletid:
17T 40M
ISBN:
9788202484293

Populære bøker

Hitta storyn som passar just dig

Henrik Karlsson

"Har precis startat en provperiod hos Storytel och det är det bästa jag någonsin gjort. Att lyssna ger mig full koncentration på boken samtidigt som jag kan pyssla med annat."

Birgitta Johansson

"Det bästa som har hänt mig på länge. Dessutom lyssnar jag på böcker som jag nog aldrig hade kommit mig för att läsa annars. Jag lyssnar i bilen, på promenaden eller när jag städar."

Birgitta Lindh

"Jag och min man delar familjeabonnemanget och har haft Storytel i 5-6 år. Vi är så nöjda med både appen och Readern. Här finns ett stort bokutbud som passar oss båda!"