Der frihet rår Hør utdrag

Der frihet rår

Der frihet rår

Forfatter:
Ken Follett
Innleser:
Bjørn Fougner
Lydbok

Gjemt i skyggen på en elvebredd i Skottland står Lizzie Hallim. Det er vinteren 1767. Hun betrakter en person som stiger opp av det iskalde vannet. Det er første gang hun ser en naken mann, men det hun kjenner er preget av frykt. Mannen er Mack McAsh, og fra det øyeblikk hun hjelper ham å flykte er deres skjebner ugjenkallelig sammenvevet. Med enestående fortellerkraft åpner Follett dørene til det attende århundre. En storslått historie om dristighet og lidenskaper i en verden som gjærer av uro.

Språk:
Norsk
Kategori:
Romaner
Originaltittel:
A Place called Freedom
Oversetter:
Dag Heyerdahl Larsen

Produktdetaljer lydbok:

Forlag:
Cappelen Damm
Utgitt:
2020-05-12
Spilletid:
15T 4M
ISBN:
9788202610180

Populære bøker

Hitta storyn som passar just dig

Henrik Karlsson

"Har precis startat en provperiod hos Storytel och det är det bästa jag någonsin gjort. Att lyssna ger mig full koncentration på boken samtidigt som jag kan pyssla med annat."

Birgitta Johansson

"Det bästa som har hänt mig på länge. Dessutom lyssnar jag på böcker som jag nog aldrig hade kommit mig för att läsa annars. Jag lyssnar i bilen, på promenaden eller när jag städar."

Birgitta Lindh

"Jag och min man delar familjeabonnemanget och har haft Storytel i 5-6 år. Vi är så nöjda med både appen och Readern. Här finns ett stort bokutbud som passar oss båda!"