18 Anmeldelser
3.39
Språk
Svensk
Kategori
Personlig utvikling
Spilletid
2T 47M

Glädjefokus: En praktisk handbok för att höja din frekvensnivå

Forfatter: Camilla Alm Innleser: Johanna Dahlbäck Lydbok

"Att ha en daglig spirituell praktik är nyckeln till ett mer glädjefyllt liv. När du lägger tid och fokus på dig själv och din egen personliga utveckling så kommer hjärnan att se detta som en prioritering. På så sätt har du programmerat om din hjärna att söka mer glädje i livet."
/Camilla Alm

Med hjälp av egna erfarenheter och studier av olika metoder ger Camilla Alm här handfasta tips och övningar för att påbörja en utveckling mot ett gynnsammare liv. Ett liv i mer kontroll, högre frekvensnivå och förståelse för hur energier fungerar. Boken medför även en förståelse för hur hjärnan är programmerad enbart för vår överlevnad men att det går att lägga om denna programmering för att få hjärnan att fokusera på det vi själv väljer.

I den här boken får du lära dig hur du med enkla övningar och vardagsaktiviteter så som meditation, affirmationer, tacksamhet och självkärlek, med flera kan höja energifrekvensen. Så att du börjar vibrerar på en högre nivå, vilket i sin tur medför:
*Mer glädje i livet.
*Mindre stresspåslag.
*Klarare sinne i alla situationer.
*Bättre relationer.
*En starkare kontakt med ditt högre själv och källan.
*Och en inre känsla av syfte.

Med sin samlade kunskap och erfarenhet har Camilla Alm i slutet av boken inkluderat en 4 veckor lång praktik som kommer föra läsare till en högre frekvensnivå och till en början av ett mer glädjefyllt liv. Gör dig redo för att skifta till en högre energinivå och få mer glädje, kärlek och syfte i ditt liv!

© 2022 Bookea (Lydbok) ISBN: 9789189534995

Oppdag mer av